Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /

Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.

Hlavní autor: Cuneo, Cinzia, 1956-
Další autoři: Laberge, Christiane, 1953-, Trubačová, Dominika
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : CPress, 2018
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420440060238 60238 641/642 (neuvedeno) Dostupné 3x