Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /
Stručný popis Alzheimerovy choroby. Vysvětlení, proč je třeba zlepšit stravovací návyky. Výživa a diety pro prevenci zhoršení kognitivních funkcí. Pokyny pro správné stravování. Příprava snídaní, předkrmů a salátů, polévek, hlavních jídel, příloh, dezertů.
Hlavní autor: | Cuneo, Cinzia, 1956- |
---|---|
Další autoři: | Laberge, Christiane, 1953-, Trubačová, Dominika |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2018
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420440060238 | 60238 | 641/642 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |