Culinaria Španělsko : kulinární průvodce /

Obrazová publikace seznamuje s rozmanitostmi španělské země, pestrým bohatstvím její krajiny, její kultury a její kuchyně. Kuchařské předpisy reprezentují jednotlivé regionální kuchyně.

Další autoři: Trutter, Marion, 1960-, Beer, Günter, 1955-, Štumpf, Eugen
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420440061450 61450 641/642 Naučná literatura Dostupné 2x