Culinaria Španělsko : kulinární průvodce /
Obrazová publikace seznamuje s rozmanitostmi španělské země, pestrým bohatstvím její krajiny, její kultury a její kuchyně. Kuchařské předpisy reprezentují jednotlivé regionální kuchyně.
Další autoři: | Trutter, Marion, 1960-, Beer, Günter, 1955-, Štumpf, Eugen |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420440061450 | 61450 | 641/642 | Naučná literatura | Dostupné | 2x |