Culinaria Francie /
Ilustrovaný průvodce po krajích Francie seznamuje s jejich typickými kulinářskými specialitami, vybranými produkty, přípravou pokrmů a starými tradicemi stolování.
Další autoři: | Dominé, André, Beer, Günter, 1955-, Eisenmannová, Dagmar, 1954- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydání: | Druhé české vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420440061451 | 61451 | 641/642 | Naučná literatura | Dostupné | 4x |