Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni /
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi...
Hlavní autor: | Horsáková, Monika, 1970- |
---|---|
Další autoři: | Teslíková, Kamila, Strýčková, Jana, Saturková, Jitka, Chytil, Petr |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Edice České televize
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420440061803 | 61803 | 641/642 | Naučná literatura | Dostupné |