Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni /

Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi...

Celý popis

Hlavní autor: Horsáková, Monika, 1970-
Další autoři: Teslíková, Kamila, Strýčková, Jana, Saturková, Jitka, Chytil, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: Vydání první
Edice: Edice České televize
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420440061803 61803 641/642 Naučná literatura Dostupné