Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků /
Přehled známých účinných přírodních antibiotických prostředků, které lze běžně využívat při přípravě pokrmů. Rejstřík obsahových látek a přírodních prostředků, přehled zdravotních problémů.
Hlavní autor: | Jonáš, Josef, 1945- |
---|---|
Další autoři: | Kuchař, Jiří, 1960- |
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2020
|
Témata: | |
Konspekt: | 615.8 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420440064772 | 64772 | 615.8 | Naučná literatura | Dostupné | 2x |