První republika u stolu /

Zajímavosti a informace spojené s gastronomí a stolováním v letech 1918 - 1939 u nás. Oblíbená jídla slavných osobností i recepty na přípravu běžných jídel.

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Brno] : CPress, 2017
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420440066985 66985 641/642 Naučná literatura Vypůjčeno
do: 19. 12. 2024
3x