První republika u stolu /
Zajímavosti a informace spojené s gastronomí a stolováním v letech 1918 - 1939 u nás. Oblíbená jídla slavných osobností i recepty na přípravu běžných jídel.
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav, 1947- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Brno] :
CPress,
2017
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420440066985 | 66985 | 641/642 | Naučná literatura |
Vypůjčeno
do: 19. 12. 2024 |
3x |