Cholesterol : přirozená regulace hodnot krevního tuku /

Publikace určená široké čtenářské veřejnosti velmi rozumně, srozumitelně a čtivě vysvětluje, co je cholesterol, jakou má funkci v lidském těle, v jakých potravinách je obsažen a jak je možné regulovat jeho hladinu v organismu. Prakticky zaměřené kapitoly pomáhají orientovat se v obsahu tuků a choles...

Celý popis

Hlavní autor: Meier, Ralf
Další autoři: Hoangová, Dagmar
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Bratislavě : Noxi, 2007
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Publikace určená široké čtenářské veřejnosti velmi rozumně, srozumitelně a čtivě vysvětluje, co je cholesterol, jakou má funkci v lidském těle, v jakých potravinách je obsažen a jak je možné regulovat jeho hladinu v organismu. Prakticky zaměřené kapitoly pomáhají orientovat se v obsahu tuků a cholesterolu v potravinách (přehledné tabulky) a vysvětlují, jak pomocí správné výživy a dostatku pohybu s cholesterolem suverénně hospodařit. Kniha je doplněna tabulkami živin, tipy pro upevnění kondice a zajímavými recepty.
Fyzický popis: 159 stran ; 20 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 978-80-89179-67-1 :