Cholesterol : přirozená regulace hodnot krevního tuku /
Publikace určená široké čtenářské veřejnosti velmi rozumně, srozumitelně a čtivě vysvětluje, co je cholesterol, jakou má funkci v lidském těle, v jakých potravinách je obsažen a jak je možné regulovat jeho hladinu v organismu. Prakticky zaměřené kapitoly pomáhají orientovat se v obsahu tuků a choles...
Hlavní autor: | Meier, Ralf |
---|---|
Další autoři: | Hoangová, Dagmar |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Bratislavě :
Noxi,
2007
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Publikace určená široké čtenářské veřejnosti velmi rozumně, srozumitelně a čtivě vysvětluje, co je cholesterol, jakou má funkci v lidském těle, v jakých potravinách je obsažen a jak je možné regulovat jeho hladinu v organismu. Prakticky zaměřené kapitoly pomáhají orientovat se v obsahu tuků a cholesterolu v potravinách (přehledné tabulky) a vysvětlují, jak pomocí správné výživy a dostatku pohybu s cholesterolem suverénně hospodařit. Kniha je doplněna tabulkami živin, tipy pro upevnění kondice a zajímavými recepty. |
---|---|
Fyzický popis: |
159 stran ; 20 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
ISBN: |
978-80-89179-67-1 : |