Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků /
Autor: Jonáš, Josef, 1945-
Vydáno: (2020)
Škola začínajícího houbaře /
Atlas hub pro začínající houbaře představuje běžné druhy jedlých hub, které se vyskytují v ČR.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Marounek, Dalibor, 1962- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Praha] :
BVD,
[2017]
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 58 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků /
Autor: Jonáš, Josef, 1945-
Vydáno: (2020) -
Houby : Průvodce přírodou. /
Autor: Grünert, Helmut
Vydáno: (1995) -
Zákeřná zeleň : (o čem se vám učitelé neodvažují říct)[]
Autor: Arnold, Nick, 1961-
Vydáno: (2004) -
Naše houby /
Autor: Kotlaba, František, 1927-
Vydáno: (1982) -
Naše houby /
Autor: Kotlaba, František, 1927-
Vydáno: (1982)