Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády /

Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladi...

Celý popis

Další autoři: Ferrigno, Ursula, Pickford, Louise, 1964-, Baldwin, Jan, Lebedová, Sára
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice: Knihy Omega
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420440064040 64040 641/642 Naučná literatura Dostupné