Culinaria Francie /
Ilustrovaný průvodce po krajích Francie seznamuje s jejich typickými kulinářskými specialitami, vybranými produkty, přípravou pokrmů a starými tradicemi stolování.
Další autoři: | Dominé, André, Beer, Günter, 1955-, Eisenmannová, Dagmar, 1954- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydání: | Druhé české vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Ilustrovaný průvodce po krajích Francie seznamuje s jejich typickými kulinářskými specialitami, vybranými produkty, přípravou pokrmů a starými tradicemi stolování. Potravinářské produkty, typická jídla, zkušenosti a dovednosti francouzských kuchařů ze všech oblastí této země (regiony jsou upraveny z kulinářského hlediska). Vyprávění o starých tradicích. Obraz o životním stylu a stravování Francouzů. |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z angličtiny, celostránkové barevné ilustrace Terminologický slovník |
Fyzický popis: |
468 stran : barevné ilustrace; 26 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
ISBN: |
9788073916510 |