Culinaria Francie /

Ilustrovaný průvodce po krajích Francie seznamuje s jejich typickými kulinářskými specialitami, vybranými produkty, přípravou pokrmů a starými tradicemi stolování.

Další autoři: Dominé, André, Beer, Günter, 1955-, Eisenmannová, Dagmar, 1954-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydání: Druhé české vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Ilustrovaný průvodce po krajích Francie seznamuje s jejich typickými kulinářskými specialitami, vybranými produkty, přípravou pokrmů a starými tradicemi stolování.
Potravinářské produkty, typická jídla, zkušenosti a dovednosti francouzských kuchařů ze všech oblastí této země (regiony jsou upraveny z kulinářského hlediska). Vyprávění o starých tradicích. Obraz o životním stylu a stravování Francouzů.
Popis jednotky: Přeloženo z angličtiny, celostránkové barevné ilustrace
Terminologický slovník
Fyzický popis: 468 stran : barevné ilustrace; 26 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 9788073916510